Go Back

Mentions

Alexander Nørup in the media

This page contains a record of everytime I have been mentioned somewhere in the media. If a Danish media outlet published the article, it will be listed in Danish.
The list is sorted by 'last published'.

P4 Interview: Kolding Ungeklimaråd

Udgivet på www.dr.dk

Efter Kolding Ungeklimaråds første opstartsworkshop var P4-Trekanten interesseret i at høre mere om hvad et ungeklimaråd skulle lave. Derfor var jeg med i studiet til et live-interview om Kolding Ungeklimaråd.

De unge skal høres i klimaspørgsmålet: Ungdomsrådet inviterer til grønt arrangement

Udgivet på www.jv.dk

Kolding Ungdomsråd valgte i starten af marts 2019, at det skulle undersøges hvorvidt det ville give mening at lave et ungeklimaråd i Kolding. Her besluttede rådet, at det gerne vil give forsøget at indsamle deltagere til et ungeklimaråd.

6 måneder senere inviterer Kolding Ungdomsråd så til udformnings-workshop hvor politikere og unge er inviteret. I den forbindelse, blev der lavet en pressemeddelelse, hvor jeg blev citeret som formand for Ungdomsrådet.

Hård kritik af digital prøvevagt: Her er sandheden om spionprogram

Udgivet på ekstrabladet.dk

Ekstra Bladets artikel om programmet: Den Digitale Prøvevagt. Udgivet kort tid efter min analyse af programmet blev spredt på facebook.
Selvom jeg ikke direkte er nævnt i denne artikel med navn, har jeg stadig været i kontakt med journalisten Heine Jørgensen for at dele mine erfaringer med Den Digitale Prøvevagt. Artiklen linker ogsø direkte til min analyse af programmet.